Speeldag 7

Geplaatst op November 17, 2021 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗭𝗮đ—ģ𝗱𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸ­đŸ¯-đŸŦđŸ¯
De A-ploeg stond voor een lastige verplaatsing naar Zandvoorde dat tot dan evenveel punten telde in het klassement. De thuisploeg versterkte zich en speelde met 2x C2, C4 en C6. Ondanks de nederlaag met de ploeg kon Jordy Caes (C4) al bij al terugblikken op een geslaagde avond, hij won twee matchen waaronder ÊÊn keer tegen een C2. Jonas Vanheers (C4) kende enorm veel pech: hij won weliswaar ÊÊn wedstrijd, maar verloor daarnaast drie belles. Kamil Wojcik (C4) en Maarten Kerkhof (D0) kenden naar eigen zeggen een offday en konden helaas geen wedstrijd winnen.


𝗧𝗧𝗖 𝗗đ—ļđ—ģđ—ŧ 𝗕đ—ŋ𝘂𝗴𝗴𝗲 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 𝟭𝟱-đŸŦ𝟭
De B-ploeg nam het op tegen Brugge A, de voorlaatste in de stand. Zij namen het met 2x C4, C6 en D2 op tegen 3 D4’s van Torhout en namen dus geen enkel risico. Ondanks de nederlaag proberen we terug te blikken op het positieve. Hristo Despeghel won mooi van een D2 en won ei zo na van een C6. Peter Vanheers sleepte een belle uit de brand tegen de C6, maar kon die helaas niet winnen. Jerry Feys won een set van de C6, maar kon de 15-01 cijfers niet van het bord vegen. Zaterdag wacht een thuiswedstrijd tegen Drive Oostende B. De moed niet opgeven, mannen.


𝗧𝗧𝗖 𝗗𝗲 đ—Ēđ—ŧ𝘂𝗱đ—Ŋ𝗮𝗹𝗲𝘁 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 𝟭đŸŦ-đŸŦ𝟲
Net als de A-ploeg stond ook de C-ploeg voor een belangrijke wedstrijd. De C-ploeg was nog ongeslagen dit seizoen, maar nam het nu op tegen Houthulst dat zich met 2x D0, D2 en E0 duidelijk sterk had opgesteld. Aurelio Zutterman (E0), speler van de maand oktober, was opnieuw in bloedvorm en won drie wedstrijden. Maarten D’hondt (D4), Jack Sam Zhen (D4) en Gust Swaenepoel (D6) versloegen elk de E0. Torhout blijft hoe dan ook fiere leider in Derde Provinciale A. Het belooft nog een bloedstollend seizoen te worden!


𝗧𝗧𝗖 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗞 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 𝟭𝟭-đŸŦ𝟱
De D-ploeg nam in de namiddag met drie spelers (E0, E2 en E4) op tegen Gullegem K (2x E4 en 2x E6). Arthur Busschaert en Quinten Meganck wonnen elk twee wedstrijden. Dukagjin Suhodolli won ÊÊn wedstrijd, maar met twee verloren belles zat er duidelijk meer in. De D-ploeg blijft in de buik van het klassement hangen. Komende zaterdag zijn ze vrij.


𝗧𝗧𝗖 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗟 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 đŸŦđŸŦ-đŸŦđŸŦ 𝗮đ—ŗ
De E-ploeg kwam niet in actie door algemeen forfait van Gullegem L. Zaterdag mogen ze wel weer aan de bak. Dan treffen ze Lauwe G, de tweede in de stand. Een wedstrijd om naar uit te kijken.


𝗧𝗧𝗖 𝗭𝗮đ—ģ𝗱𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲 𝗟 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 đŸŦ𝟱-𝟭𝟭 ✅
DÊ prestatie van de week kwam van de F-ploeg. Niet alleen de zege, maar ook de manier waarop was schitterend! Met vier eigen opgeleide jeugdspelers (4x NG) versloeg Torhout thuisploeg Zandvoorde (2x E6 en 2x NG) met duidelijke 05-11 cijfers. Lukas Pozzolo (📸) activeerde zijn beastmodus en was goed voor vier op vier, hij gaf slechts twee sets uit handen! Josse Casier en Seppe Bogaert pakten uit met met elk drie schitterende overwinningen, waaronder telkens ÊÊn E6. Seppe trad voor het eerst aan dit seizoen en gaf dus meteen zijn visitekaartje af. Renzo Deschout kon net als de vorige keer knap een NG winnen na een felbevochten belle. Goed bezig jongens, doe zo verder!