Trainingen

Jeugdtrainingen

Elke zaterdagochtend van 9u tot 11u zijn jeugdspelers, maar ook oudere, beginnende spelers van harte welkom op onze training. Er zijn telkens twee trainers aanwezig die werken aan de techniek van de spelers, maar er worden ook oefeningen in spelvorm voorzien. Bij verdere vragen kan je jou richten tot jeugdverantwoordelijke Xavier Melis. Het seizoen start in augustus en eindigt in mei.

Competitietrainingen

Elke dinsdag- en woensdagavond organiseren wij een training voor al onze leden. Zowel jeugdspelers, competitiespelers als recreatieve spelers zijn van harte welkom. De trainingen starten in september en eindigen in mei.

G-sport

Om de twee weken is er de dinsdagavond training voor de G-sporters van 19u tot 20u30 onder begeleiding van Jocelyn D’hondt. Het seizoen start in september en eindigt in mei. Ook in de schoolvakanties is er geen training.

Locatie

Alle trainingen en competitiewedstrijden vinden plaats in de sporthal van Torhout, ofwel het Sportcentrum Benny Vansteelant. Adres: Industrielaan 2, 8820 Torhout. Meestal zijn we te vinden in de B-zaal.