Clubkampioenschap 2024

Geplaatst op April 23, 2024 door Maarten Kerkhof.

🏆 Zondag werd ons jaarlijks clubkampioenschap afgewerkt. In totaal waren er 23 deelnemers verspreid over 4 poules. In de poules waren er al enkele verrassingen aangezien we werken met voorgift. Daarna werd er voor elke plaats doorgespeeld. Jonas Vanheers (C4) en Yoshi Ghyoot (C6) bekroonden hun schitterend seizoen met een finaleplek. In deze finale was Jonas duidelijk de sterkste met 3-0. Hij kreeg de fantastische wisselbeker in ontvangst van regerend clubkampioen Justine Busschaert. Proficiat Jonas!

🥉 Sander Vandenabeele (D2) en Wiebe Vanclooster (E6) eindigden respectievelijk op een knappe derde en vierde plek. Ook de beste NG’s mochten een medaille in ontvangst nemen. Sam Devos, Wannes Dewulf en Kieran Bocquez kroonden zich in deze volgorde tot de beste NG’s van onze club. Proficiat en doe zo verder!

Na het clubkampioenschap was er ons traditioneel clubfeest. Hier werd ons schitterende seizoen in schoonheid afgesloten. Aperitief, pizza’s, dessert … en ook de nodige mensen werden in de bloemetjes gezet. Het was een mooie dag voor onze club en we kijken al talrijk uit naar volgend seizoen. Bedankt aan iedereen die op de één of andere manier betrokken is bij TTC Torhout! 💙🖤