Provinciaal criterium leeftijdreeksen

Geplaatst op October 3, 2023 door Maarten Kerkhof.

🔵⚫ TTC Torhout nam afgelopen zondag met maar liefst 7 spelers deel aan het Provinciaal Criterium Leeftijdreeksen. Enkel Zandvoorde, Lauwe en Oostduinkerke waren nog ‘beter’ vertegenwoordigd. Torhout pakte knap 3 medailles, waaronder 2x goud!

🥇 Jordy Caes (C2) werd 1ste bij de Seniors Heren. Hij versloeg in de finale Kamil Wojcik, ex-speler van onze club en eveneens C2. Jordy pakte dus het goud en glunderde duidelijk op de foto. Yoshi Ghyoot (C6) strandde op een zucht van het brons. Hij verloor de kleine finale met 3-1 van een C4, maar mag terugblikken op een mooie zondag.

👏 Gust Swaenepoel (C6) won dan weer de reeks Heren -19. Ondanks belles tegen een D2 en E4 maakte hij zijn favorietenrol waar en pakte hij het goud. Sam Devos (NG) werd daarnaast mooi derde bij de Meisjes Juniors. Verder stuntte ze tegen een E2, proficiat! Ten slotte konden Hristo Despeghel (D2), Wannes Dewulf (NG) en Saar Devos (NG) elk één partij winnen. Die laatste is de zus van Sam en maakte haar debuut in wedstrijdverband.