Speeldag 10

Geplaatst op December 5, 2021 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 đ—Ļđ—ŧđ—ŋđ—ŋ𝘆 𝗞đ—ŧ𝗲𝗸𝗲𝗹𝗮đ—ŋ𝗲 𝗔 𝟭𝟭 – đŸŦ𝟱 ✅
De A-ploeg trad maar met drie man aan tegen Koekelare (3x C4 en D4), maar dat had geen gevolgen, integendeel! In totaal konden de bezoekers maar ÊÊn ‘echte’ zege boeken. Jonas Vanheers (C4) en Kamil Wojcik (C4) waren in bloedvorm en pakten vier op vier, waaronder elk drie C4’s. Xavier Melis won drie wedstrijden en liet enkel na een belle een steekje vallen, iets wat kan gebeuren natuurlijk. We onthouden de goede prestatie van de A-ploeg met een knappe zege tot gevolg. Proficiat!


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗞𝘂𝘂đ—ŋđ—ģ𝗲 𝗕 𝟭𝟭 – đŸŦ𝟱 ✅
De B-ploeg zorgde voor een heuse stunt tegen Kuurne B (C2, C4, C6, D0), de tweede in de stand. Torhout B won op die manier haar eerste wedstrijd van het seizoen Ên hoe: 11-05! Jordy Caes (C4), Maarten Kerkhof (D0) en Aurelio Zutterman (E0) pakten elk drie overwinningen. Ze wonnen alle drie van de C4, C6 en D0. Yoshi Ghyoot (D4) was ook in uitstekende doen en klopte de C6 en D0, van een knalprestatie gesproken. Op individueel vlak mochten we met andere woorden de ene stunt na de andere waarnemen! Kan de B-ploeg zich alsnog redden dit seizoen?


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗞đ—ģđ—ŧ𝗸𝗸𝗲-𝗛𝗲đ—ļ𝘀𝘁 𝗔 𝟭đŸŦ – đŸŦ𝟲 ✅
Torhout zat in de winning mood afgelopen zaterdag, want ook de C-ploeg pakte de zege. Het werd zeker geen makkelijke confrontatie tegen Knokke-Heist (D2 en 3x D6). Het werd vooral een lange avond met hÊÊl veel sets. Gelukkig trok de C-ploeg (verdiend) aan het langste eind. Hristo Despeghel (D4 📸) liet geen steek vallen en pakte vier op vier. Hij won onder andere van de D2 in vier sets en mag stiekem hopen op een hoger klassement volgend seizoen. Wie goed kijkt op de foto ziet dat Hristo al voor het punt gespeeld werd de bal vuist, van zelfvertrouwen gesproken! Christof Vermeersch (D4) won drie wedstrijden, Jery Feys (D4) twee wedstrijden en Jack Sam Zhen (D4) ÊÊn wedstrijd. De C-ploeg blijft bovenin meedraaien en kan zelfs de heenronde aan kop afsluiten als het volgende week wint van Atanis D.


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 𝗭đ—ŧđ—ģđ—ģđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗕 𝟭đŸŦ – đŸŦ𝟲 ✅
Zowel de A, B, C als D-ploeg wonnen zaterdag hun wedstrijd. Ongetwijfeld speelt de goede ploeggeest die er hangt in Torhout een rol. Alle spelers moedigen elkaar aan en geven tips waar nodig! De D-ploeg smeerde koploper Zonnebeke B (2x D6, E2, E6) haar eerste nederlaag van het seizoen aan. Gust Swaenepoel (D6) was ongenaakbaar en pakte vier op vier, waaronder winst tegen twee D6’s. Maarten D’Hondt (D4) won knap drie wedstrijden, waaronder twee belles., Justine Busschaert (E2) versloeg mooi een D6 en knokte zich geweldig terug tegen de E6 (van 0-2 naar 3-2). Arne Huyst (D6) kende wat meer pech en won ÊÊn wedstrijd.


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 – 𝗧𝗧𝗖 𝗞𝘂𝘂đ—ŋđ—ģ𝗲 𝗘 đŸŦ𝟭-𝟭𝟱
De E-ploeg stond voor een lastige avond met slechts drie spelers tegen een sterk opgesteld Kuurne E (E0 en 3x E2). Quinten Meganck (E2) redde de eer met winst tegen een klassementsgenoot; in een belle hield hij het hoofd goed koel. Patrick Ghyoot kon als E6 toch maar mooi twee sets afsnoepen en Lukas Pozzolo won als NG ook een set van een E2. Volgende week is de E-ploeg vrij, de laatste match van de heenronde werd dus reeds gespeeld. Tijd voor wat welverdiende rust om de batterijen opnieuw op te laden!


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 𝗞đ—ģđ—ŧ𝗸𝗸𝗲-𝗛𝗲đ—ļ𝘀𝘁 𝗖 đŸŦđŸŗ-đŸŦđŸĩ
De F-ploeg van Torhout trad opnieuw met vier eigen opgeleide jeugdspelers aan, dit keer tegen Knokke-Heist C. Het is mooi om te zin dat de jeugd doorstroomt en haar talent kan ontwikkelen. Tegen Knokke-Heist (E6 en 2x NG) werd nipt verloren, maar het werd vooral een goede leerschool. Josse Casier, Renzo Deschout en Sterre Adam wonnen elk ÊÊn wedstrijd. Sterre maakte haar competitiedebuut en kon dus meteen haar eerste zege boeken. Warre Vanslambroeck sloot zich nog niet zo lang geleden aan bij onze club, maar speelde al zijn tweede competitiematch van het seizoen. De motivatie is duidelijk aanwezig, doe zo verder!