Speeldag 19

Geplaatst op March 20, 2022 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗘𝗲đ—ŋđ—ģ𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸŦđŸŦ-𝟭𝟲 ✅
De A-ploeg kreeg forfait van Eernegem, de laatste in de stand. De vierde plek is nu ook officieel een feit. Mooi seizoen!

𝗧𝗧𝗖 𝗗đ—ŋđ—ļ𝘃𝗲 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 đŸŦđŸĩ-đŸŦđŸŗ
De B-ploeg kon elk punt gebruiken in de degradatiestrijd en had zeker een kans tegen Oostende, dat met 3 C4’s en 1 NG aantrad. Wij speelden met C4, 2x D0 en D4. Tot en met 7-7 ging het volledig gelijk op, enkel op het einde trok Oostende aan het langste eind. Zuur, want er had meer in gezeten. Maarten Kerkhof (D0) kon wel terugblikken op een goede prestatie, hij won drie matchen waaronder twee C4’s. De laatste wedstrijd verloor hij helaas nipt in een belle. Aurelio Zutterman (D0) won twee matchen, waaronder ÊÊn C4. Kamil Wojcik (C4) en Yoshi Ghyoot (D4) wonnen elk van de NG. Het wordt nog spannend voor het behoud!

𝗧𝗧𝗖 đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 đŸŦđŸŦ-đŸŦđŸŦ 𝗮đ—ŗ
De C-ploeg trad niet in actie wegens algemeen forfait van Meulebeke F. Zaterdag treffen we Oostduinkerke.

𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗
Ook een weekje rust voor de D-ploeg, dat ook komende zaterdag vrij is wegens algemeen forfait van Gullegem I.

𝗟𝗮𝘂𝘄𝗲 𝗚 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 đŸŦđŸŗ-đŸŦđŸĩ ✅
De E-ploeg verloor dit seizoen al vier keer met 09-07 en pakte nu eindelijk revanche. Tegen Lauwe G werd een nipte, maar verdiende overwinning geboekt. Lauwe trad aan met 2x E4 en 2x E6, wij met 2x E2, E4 en NG. Justine Busschaert (E2) was niet te kloppen, ze pakte vier op vier en werkt verder aan haar goed seizoen. Quinten Meganck (E2 📸) pakte mooi 3 zeges en is onze speler van de week. Dukagjin Suhodolli (E4) won twee partijen, waaronder 1 E4. Lukas Pozzolo (NG) kon helaas geen match winnen, maar we onthouden de knappe zege van de E-ploeg. Proficiat!

đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗚 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 𝟭𝟲-đŸŦđŸŦ
De F-ploeg moest helaas forfait geven wegens een gebrek aan spelers. Komende zaterdag zijn ze (opnieuw) vrij.