Speeldag 2

Geplaatst op September 27, 2021 door Maarten Kerkhof.

Het verslag van speelronde 2:


🏓 đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸŦ𝟰-𝟭𝟮 ✅
Onze A-ploeg nam het met dezelfde ploeg als vorige week (C2 en 3x C4) op tegen Meulebeke C (3x D0 en D2). Jordy Caes won al zijn matchen, hij moest maar 1 set prijsgeven. Jonas Vanheers en Kamil Wojcik wonnen elk 3 matchen, Xavier Melis had pech en moest 2 matchen uit handen geven. De eerste zege voor de A-ploeg is een feit, proficiat!


🏓 đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 𝟭𝟭-đŸŦ𝟱
De B-ploeg trad net zoals vorige week aan met 1 D0 en 3 D4’s, weliswaar met een andere invulling. Onze spelers maakten het de tegenstanders (C4, 2x C6 en D4) erg moeilijk. Maarten Kerkhof pakte 3 zeges en won van 2 C6’s, terwijl Yoshi Ghyoot en Jack Sam Zhen elk een wedstrijd wonnen. Jack was in erg goede doen. Hij versloeg een C6 na een belle en had zelfs 2 matchpunten tegen de C4. Hoewel Jerry niet kon winnen die avond, was hij zelf tevreden over zijn niveau.


🏓 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲 𝗗 – 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 đŸŦ𝟰-𝟭𝟮 ✅
Onze C-ploeg boekte haar tweede zege op een rij, erg knap gedaan. Met 3x D4 en 1x D6 haalden ze het van Oostende dat met 3 man aantrad. Maarten D’hondt bevestigde zijn goede vorm. Vorige week versloeg hij nog een C4, deze keer won hij al zijn wedstrijden (2x D4 en 1 E4). Hristo Despeghel en Gust Swaenepoel wonnen elk 2 wedstrijden, Christof Vermeersch won 1 wedstrijd, maar verloor nog nipt een belle.


🏓 đ—Ļđ—ŧđ—¯đ—˛đ—¸đ—Ž 𝗖 – 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 𝟭đŸŦ-đŸŦ𝟲
De D-ploeg had het in de namiddag knap lastig tegen de ervaren spelers van Sobeka. Met D6, 2x E0 en E2 ging het onderuit tegen E0, 2x E2 en E4. Aurelio Zutterman en Justine Busschaert wonnen toch mooi elk 3 wedstrijden. Arne Huyst en Arthur Busschaert konden helaas geen zege binnenhalen. Niets aan te doen, volgende keer beter!


🏓 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷 – 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘
Onze E-ploeg was vrij, maar neemt het volgende week op tegen Mandelhoek D. Wie weet kunnen ze ongeslagen blijven.


🏓 𝗧đ—ļ𝗲𝗹𝘁 𝗖 – 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 𝟴-𝟴
Het eerste gelijkspel van een Torhoutse ploeg dit seizoen is een feit. Met E4, E6 en 2x NG hielden ze Tielt met E4, 2x E6 en NG knap in bedwang. Patrick Ghyoot kende een sterke avond en won 3 matchen, waaronder 2x E6. Dukagjin Suhodolli en Lukas Pozzolo boekten elk 2 zeges. Lukas won zijn eerste E6 van het seizioen en ook Josse Casier won knap ÊÊn wedstrijd. Een goed resultaat, op naar volgende week!