Speeldag 3 seizoen 2022/2023

Geplaatst op October 13, 2022 door Maarten Kerkhof.

Met wat vertraging de wedstrijdverslagen van speeldag 3:

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—” – ๐—ง๐—ง๐—– ๐— ๐—ฒ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—– ๐Ÿญ๐Ÿฐ-๐Ÿฌ๐Ÿฎ โœ…

De bezoekers uit Meulebeke daagden slechts met drie spelers op: D0 en 2x D2. Het werd dan ook een logische zege voor onze A-ploeg. Xavier Melis (C2), Jonas Vanheers (C2) en Jordy Caes (C2) pakten drie op drie, Hristo Despeghel (D2) versloeg nog een D0. Proficiat! De komende twee wedstrijden staan gepland tegen Gullegem F en Oostende B, twee mooie wedstrijden!

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—• – ๐—ง๐—ง๐—– ๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฝ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐˜ ๐—– ๐Ÿฌ๐Ÿด-๐Ÿฌ๐Ÿด

Een belangrijke wedstrijd voor de B-ploeg richting het behoud. Met 2x C4, D0 en D2 langs onze kant speelden we tegen C2, D0, D2 en D4. We leidden met 5-3, maar moesten uiteindelijk tevreden zijn met een gelijkspel. Er zat meer in, maar al bij al en billijk resultaat. Maarten Kerkhof en Aurelio Zutterman (beiden C4) wonnen elk drie wedstrijden, waaronder tegen de C2. Yoshi Gyoot (D0) won twee wedstrijden, waaronder tegen een D0. Maarten D’hondt had een off-day en kon helaas geen zege boeken. Straks een vrij weekend voor de B-ploeg wegens forfait van Gullegem E.

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—– – ๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—” ๐Ÿฌ๐Ÿฎ-๐Ÿญ๐Ÿฐ

De C-ploeg nam het op tegen Tielt A, dat met C4, D0 en 2x D4 sterk aantrad in Derde Provinciale. Torhout begon goed met een 2-2 tussenstand, maar kon daarna geen partij meer winnen. Er werden helaas vijf belles verloren en geen enkele gewonnen, het geluk zat dus niet echt aan onze kant. Christof Vermeersch (D4) en Peter Vanheers versloegen wel elk รฉรฉn D4. Jack Sam Zhen (D4) verloor รฉรฉn belle en Justine Busschaert (E0) zelfs twee. Er zat meer in, maar uiteindelijk een verdiende zege voor de bezoekers.

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—— – ๐—ง๐—ง๐—– ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฒ-๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ณ๐—ณ โœ…

De D-ploeg kreeg het maximum van de punten cadeau wegens forfait van Oostende J. Torhout staat zo plots op een derde plaats en kan misschien zelfs promotie ambiรซren. Komend weekend trekt Torhout D naar Nieuwpoort B, een fijne wedstrijd aan de Kust!

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—˜ – ๐—ง๐—ง๐—– ๐——๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—— ๐Ÿฌ๐Ÿฐ-๐Ÿญ๐Ÿฎ

De E-ploeg kreeg vier ‘matchen’ cadeau aangezien Damme D met slechts drie spelers aantrad. Met 2x E4 en 1x E6 waren ze echter een maat te sterk voor onze 4 jonge NG’s. Renzo Deschout won knap een set van de E4, maar voor de rest werd het vooral een interessante leerschool voor onze jeugdspelers. Als de tegenstanders te sterk zijn, dan moeten we daar vrede mee nemen. Volgende keer beter!

๐—ง๐—ง๐—– ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—™ – ๐—ง๐—ง๐—– ๐——๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—˜ ๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿฒ

Ook bij onze F-ploeg traden 4 eigen opgeleide jeugdspelers aan, een nieuw teken dat onze jeugdwerking in de lift zit. Oleg Ermatchenko, Floris Degryse en Ruben Van Hove maakten hun debuut in de interclub en hebben een mooie toekomst voor zich. Samen met Warre Vanslambrouck weerden onze 4 NG’s zich sterk, maar moesten ze het onderspit delven tegen Damme E (1x E6 en 3x NG). Floris won ei zo na een wedstrijd, maar verloor helaas een belle. Ook Warre won een set van een NG. Doe zo verder jongens, jullie komen er wel!