Speeldag 3 seizoen 2023-2024

Geplaatst op October 1, 2023 door Maarten Kerkhof.

🏓 Een verslag van speeldag 3:

(𝟮𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗕) 𝗗𝗲 đ—Ēđ—ŧ𝘂𝗱đ—Ŋ𝗮𝗹𝗲𝘁 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸŦđŸŦ-𝟭𝟲 đ—ŗđ—ŗ ✅

De A-ploeg kwam afgelopen zaterdag niet in actie door een forfait van De Woudpalet C, dat gedoemd is om te degraderen. Zaterdag treffen ze Wielsbeke-Leieland D.

(đŸ¯đ—ąđ—˛ đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗔) 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕

Een weekje vrij voor de B-ploeg die volgende week tegen Oostkamp A mag aantreden.

(đŸ¯đ—ąđ—˛ đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗗) đ—Ļđ—ē𝘂𝗱𝗲 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 đŸŦ𝟰-𝟭𝟮 ✅

Onze C-ploeg was de enige Torhoutse ploeg die zaterdagavond moest aantreden. Maar liefst 4 van onze 6 ploegen waren vrij, terwijl de D-ploeg al ‘s middags moest spelen. Torhout C (3x D2 en D4) stond voor een verplaatsing naar Smude A (2x D2 en 2x E0), en rondde deze succesvol af. Een straffe 04-12 zege was het gevolg. Sander Vandenabeele (D2 📸) pakte 4 op 4 en won dus onder meer van 2 klassementsgenoten. Sander kwam afgelopen zomer over van Dino Brugge en is dus een stevige versterking voor Torhout C, proficiat! Christof Vermeersch (D2) en Maarten D’hondt (D2) wonnen ook mooi drie wedstrijden, terwijl Peter Vanheers makkelijk van beide E0’s won. Een mooie prestatie!

(𝟰𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗔) 𝗭𝗮đ—ģ𝗱𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲 𝗟 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 đŸŦđŸŦ-𝟭𝟲 ✅

De D-ploeg won vorige week al met 15-01 en deed zaterdag nog beter met een maximumscore en slechts 2 verloren sets. Het moet gezegd zijn, de thuisploeg stelde op papier een zeer zwakke ploeg op in 4de Provinciale (1 E6 en 3x NG). Wij speelden met D2, D6, E0 en E2 en pakten logischerwijs de volle buit. Hristo Despeghel, Justine Busschaert, Quinten Meganck en Annelies Vermeersch (gesorteerd volgens klassement) waren snel weer thuis van hun middagtrip naar Zandvoorde. Proficiat!

(𝟰𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗕) 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘

Ook de E-ploeg was vrij. Volgende zaterdag spelen ze tegen Zandvoorde K.

(𝟱𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 𝗖) 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙

Slechts 2 Torhoutse ploegen kwamen afgelopen zaterdag in actie, toch zeer opmerkelijk. De F-ploeg was ÊÊn van die ploegen die vrij was. Zij treffen binnenkort Meulebeke C!