Speeldag 3

Geplaatst op October 4, 2021 door Maarten Kerkhof.

🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 – đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗱𝘂đ—ļđ—ģ𝗸𝗲đ—ŋ𝗸𝗲 𝗕 𝟭đŸŦ-đŸŦ𝟲 ✅
De tweede zege op een rij voor onze A-ploeg, dat voor de derde week op rij met dezelfde ploeg aantrad (C2 en 3x C4). Door deze knappe zege nestelt Torhout zich in de top vier in haar reeks in Tweede Provinciale. Jonas Vanheers en Jordy Caes waren goed op dreef, zij wonnen elk drie matchen. Jonas verloor zelfs nog nipt een belle. Kamil Wojcik en Xavier Melis wonnen elk twee wedstrijden. Proficiat mannen!

🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 – 𝗠𝗮đ—ģ𝗱𝗲𝗹đ—ĩđ—ŧ𝗲𝗸 𝗕 đŸŦ𝟭-𝟭𝟱
Het werd een moeilijke avond voor onze B-ploeg. Mandelhoek trad met 2 C4’s en 2 C6’s aan tegen D0, 2x D4 en D6 langs onze kant. Maarten Kerkhof kon in de allerlaatste match nog een eerredder uit de brand te slepen. Gust Swaenepoel won knap een set van een C6 en had die avond nog meerdere setpunten. Christof Vermeersch en Peter Vanheers kenden veel pech, maar konden ongetwijfeld ervaring opdoen voor de komende wedstrijden.

🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 – 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷
🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 – 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷
Zowel onze C- als D-ploeg waren ‘bye’ deze speelronde. De C-ploeg treedt de volgende keer aan tegen Kuurne D. Het belooft een spannende match te worden, want beide ploegen zijn nog ongeslagen dit seizoen. De D-ploeg is opnieuw vrij.

🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 – 𝗠𝗮đ—ģ𝗱𝗲𝗹đ—ĩđ—ŧ𝗲𝗸 𝗗 đŸŦđŸŗ-đŸŦđŸĩ
De E-ploeg had haar vorige wedstrijd gewonnen en trad met vertrouwen aan tegen Mandelhoek, dat met 2 D2’s, E0 en E2 sterk kwam opdagen. Langs onze kant speelden we met 2x E0 en 2x E2. Aurelio Zutterman was de ster van de avond, hij won alle vier zijn wedstrijden, waaronder dus 2x D2. Hij moest maar ÊÊn set prijsgeven. Annelies Vermeersch stuntte ook door – naast een E2 – te winnen van een D2. Quinten Meganck won ÊÊn wedstrijd, Justine Busschaert kende pech en verloor hÊÊl nipt een belle.

🏓 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 – đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲 𝗛 đŸŦ𝟲-𝟭đŸŦ
De F-ploeg (3x E6 en 1x NG 📷), maakte het Oostende (2x E4, E6 en NG) erg lastig. Er zat meer in, want van de vier belles werd slechts ÊÊn gewonnen. Toch mogen onze spelers trots zijn op hun prestatie. Wiebe Vanclooster maakte zijn heroptreden voor TTC Torhout en pakte drie zeges. Welkom terug Wiebe! Patrick Ghyoot speelde opnieuw sterk; hij won twee matchen en verloor nipt van een E4. Roel Vermet won ÊÊn wedstrijd, Lukas Pozzolo deed opnieuw ervaring op en sloeg bijna een E6 van tafel.