Speeldag 5

Geplaatst op October 25, 2021 door Maarten Kerkhof.

đ—Ēđ—ļđ—˛đ—šđ˜€đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛-𝗟𝗲đ—ļ𝗲𝗹𝗮đ—ģ𝗱 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸŦ𝟲-𝟭đŸŦ ✅
Bam! Onze A-ploeg won voor de vierde week op een rij en staat mooi in de top drie van Tweede Provinciale B. Het werd een spannende en vooral sportieve wedstrijd tegen Wielsbeke-Leieland B (2x C2 en 2x C4) met maar liefst zes belles. Xavier Melis (C2) en Jonas Vanheers (C4) wonnen elk drie wedstrijden, Jordy Caes (C2) en Kamil Wojcik (C2) elk twee wedstrijden. Het was ÊÊn van de vier (!) confrontaties tegen Wielsbeke-Leieland die avond! Een gezellige verplaatsing.


đ—Ēđ—ļđ—˛đ—šđ˜€đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛-𝗟𝗲đ—ļ𝗲𝗹𝗮đ—ģ𝗱 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 𝟭đŸŦ-đŸŦ𝟲
Tegen de C-ploeg van Wielsbeke-Leieland werd de score net omgedraaid. Tegen 3x C6 en 1x E6 zat er net geen puntengewin in. Maarten Kerkhof (D0) en Aurelio Zutterman (E0) wonnen elk twee wedstrijden. Aurelio kende een topavond. Hij won ÊÊn C6 en won ei zo na nog twee C6’s in de belle. Peter Vanheers (D4) en Yoshi Ghyoot (D4) wonnen elk ÊÊn wedstrijd. De C-ploeg blijft laatste in Tweede Provinciale A, maar kan zich optrekken aan deze knappe prestatie. Leuk weetje: Yoshi en Aurelio speelden afgelopen zomer nog de finale van ons clubkampioenschap (📸).


𝗭𝗮đ—ģ𝗱𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲 𝗚 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 đŸŦ𝟰-𝟭𝟮 ✅
Het sprookje van de C-ploeg blijft maar duren. Deze keer werd Zandvoorde (D4, 2x D6 en E0) simpel weggezet. Christof Vermeersch (D4) en Jack Sam Zhen (D4) gaven geen duimbreed toe en wonnen vier partijen. Maarten D’hondt (D4) en Jerry Feys (D4) boekten twee zeges. De C-ploeg staat momenteel tweede in Derde Provinciale A met vier op vier. Torhout heeft zelfs nog een match tegoed waar het virtueel de leiding kan nemen. Knap bezig mannen!


đ—Ēđ—ļđ—˛đ—šđ˜€đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛-𝗟𝗲đ—ļ𝗲𝗹𝗮đ—ģ𝗱 𝗘 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 đŸŦđŸĩ-đŸŦđŸŗ
Raar maar waar, het was nog maar de tweede keer dit seizoen dat de D-ploeg in actie kwam. Dat omwille van ÊÊn forfait en twee bye’s. Met drie spelers beloofde het geen makkelijke klus te worden tegen 1x D6 en 3x E0 bij Wielsbeke. Toch toonde Torhout zich van haar sterkste kant. Gust Swaenepoel (D6) en Justine Busschaert (E2) wonnen elk drie wedstrijden. Justine deed een uitstekende zaak voor haar kaart met winst tegen D6 en 2x E0. Arne Huyst (D6) won ÊÊn wedstrijd, maar kende pech door nog een belle te verliezen. Een nipte nederlaag met de ploeg, maar wel een knap resultaat met drie spelers!


đ—Ēđ—ļđ—˛đ—šđ˜€đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛-𝗟𝗲đ—ļ𝗲𝗹𝗮đ—ģ𝗱 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 đŸŦ𝟴-đŸŦ𝟴
De laatste van de vier confrontaties tegen Wielsbeke-Leieland, dat resulteerde in een mooi gelijkspel voor onze D-ploeg. Met slechts drie spelers hielden ze de thuisploeg (3x E6 en 1x NG) van de zege. Quinten Meganck (E2) won alles, terwijl ook Patrick Ghyoot (E6) sterk presteerde met drie overwinningen. Dukagjin Suhodolli (E4) had wat minder geluk en kon maar ÊÊn match winnen. De in totaal 14 spelers van Torhout kunnen terugblikken op een sterke en vooral faire avond op verplaatsing bij het sympathieke Wielsbeke-Leieland.


đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲 𝗝 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 𝟭𝟮-đŸŦ𝟰
Met slechts drie spelers stond de F-ploeg voor een lastige avond in en tegen Oostende J (3x E6 en 1x NG). Toch gaven onze jeugdspelers alles wat ze in zich hadden, wat resulteerde in vier winstpartijen. Clement Legein (E6) en Lukas Pozzolo (NG) boekten elk ÊÊn zege, terwijl Josse Casier (NG) twee keer won, waaronder dus ook van ÊÊn E6. Josse is bezig aan een sterk seizoen in 5de Provinciale. De jeugd deed bovendien veel ervaring op met het oog op de komende wedstrijden!