Speeldag 6 seizoen 2022/2023

Geplaatst op November 1, 2022 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗱𝘂đ—ļđ—ģ𝗸𝗲đ—ŋ𝗸𝗲 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 đŸŦđŸ¯-đŸ­đŸ¯ ✅

De A-ploeg trok met 3x C2 en 1x C4 op zijn sterkst naar het zeetje. Oostduinkerke C trad met C4, C6 en 2x D0 aan. Het werd een ruime en logische zege voor Torhout. Jonas Vanheers (C2 📸) bleef foutloos en pakte 4 op 4. Xavier Melis (C2), Jordy Caes (C2) en Jonas Aurelio Zutterman (C4) wonnen elk ÊÊn wedstrijd, enkel de C4 bleek te sterk te zijn. De vierde overwinning van het seizoen voor de A-ploeg, die de hoop op promotie nog niet h eeft opgegeven. Proficiat!

𝗧𝗧𝗖 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗱𝘂đ—ļđ—ģ𝗸𝗲đ—ŋ𝗸𝗲 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 𝟭𝟲-đŸŦđŸŦ

De B-ploeg stond voor een veel moeilijkere uitdaging. Het nam het op tegen dÊ titelfavoriet in 2de Provinciale A, dat met C0, 2x C2 en C4 bijzonder sterk stond opgesteld en nog geen enkel punt liet liggen dit seizoen. Torhout B stond ook niet op haar sterkst met D0, 2x D2 en E4, en kon helaas geen partij winnen. Geen schande natuurlijk tegen vier hogere klassementen. Yoshi Ghyoot (D0), Hristo Despeghel (D2), Maarten D’hondt (D2) en Quinten Meganck (E4) wonnen wel telkens ÊÊn of meerdere sets en lieten zich niet zomaar doen.

𝗧𝗧𝗖 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗱𝘂đ—ļđ—ģ𝗸𝗲đ—ŋ𝗸𝗲 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 𝟭đŸŦ-đŸŦ𝟲

Ook de C-ploeg trok naar Oostduinkerke, altijd een mooie verplaatsing naar een sympathieke club. Helaas werd het hier een nipte nederlaag. Oostduinkerke speelde met D2 en 3x D6, wij met 2x D4 en 2x E0. Hun D2 gaf twee wedstrijden forfait. De vier andere partijen werden gewonnen door Peter Vanheers (D4, 2 zeges), Christof Vermeersch (D4, 1 zege) en Arne Huyst (E0, 1 zege). Die laatste versloeg de D2 met duidelijke 0-3 cijfers, knap! Justine Busschaert (E0) kon helaas geen zege boeken. De C-ploeg staat voor een rustig seizoen in de middenmoot.

𝗧𝗧𝗖 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗱𝘂đ—ļđ—ģ𝗸𝗲đ—ŋ𝗸𝗲 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 𝟭𝟲-đŸŦđŸŦ

De D-ploeg moest door een tekort aan spelers forfait geven.

𝗧𝗧𝗖 đ—đ—Žđ—¯đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 𝟭𝟲-đŸŦđŸŦ

Geen verplaatsing naar Oostduinkerke voor de E-ploeg, wel een uitwedstrijd tegen Jabbeke. Wij met 4 NG’s, zij met D4, D6, E0 en E2. Jabbeke C is titelkandidaat in Vierde Provinciale A en stond dus duidelijk sterk opgesteld. Als je de klassementen ziet, geen onlogische 16-00 nederlaag. Sara Verplancke en Camille Vanthieghem wonnen wel elk een set tegen respectievelijk de E0 en D4, toch een prestatie om fier op te zijn. Voor Renzo Deschout en Axelle Cools werd het ten slotte een goed leermoment.

𝗧𝗧𝗖 đ—đ—Žđ—¯đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 𝟭𝟮-đŸŦ𝟰

Ook de F-ploeg trok naar Jabbeke, hier werden wel vier partijen gewonnen. Torhout speelde met 4 NG’s, Jabbeke met E4, E6 en 2 NG’s. Nathan Struyve, Warre Vanslambrouck, Floris Degryse en Wannes Dewulf boekten elk ÊÊn zege tegen dezelfde NG. Voor Wannes zijn eerste gewonnen NG ooit in interclubverband, doe zo verder! De F-ploeg bestond uit vier jonge en talentvolle spelers. We zullen zeker nog van hen horen!