Speeldag 6

Geplaatst op November 3, 2021 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 – 𝗝đ—ŧđ—ģ𝗴 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗙 𝟭𝟱-đŸŦ𝟭 ✅
Het was opnieuw prijs voor onze A-ploeg, de vijfde zege op een rij! Met de vaste bezetting (C2 en 3x C4) werd zwaar gewonnen van Jong Gullegem F. Torhout gunde de bezoekers slechts ÊÊn overwinning. Xavier Melis, Kamil Wojcik en Jordy Caes wonnen al hun wedstrijden, Jonas Vanheers won drie wedstrijden. In totaal verloor de A-ploeg maar zeven sets die avond. Torhout schuift opnieuw een plaatsje op in het klassement en wordt tweede. De volgende match is in en tegen Zandvoorde! Het wordt nog een erg spannende strijd om de titel in Tweede Provinciale B.


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 – 𝗜𝗲đ—Ŋ𝗲đ—ŋ-𝗛𝗲𝘂𝘃𝗲𝗹𝗹𝗮đ—ģ𝗱 𝗔 đŸŦ𝟭-𝟭𝟱
Het is geen geheim dat het erg moeilijk wordt voor de B-ploeg om zich in Tweede Provinciale te handhaven. Er werd met zware cijfers verloren van Ieper-Heuvelland A, wat niet zo onlogisch is gezien de B-ploeg maar met drie spelers aantrad en met lagere klassementen aantrad (1x D0 en 2x D4 tegen 3x C4 en 1x D0). Opvallend: net als de match tegen Mandelhoek zorgde Maarten Kerkhof op het allerlaatste voor de eerredder, hij won van de C4. Jack Zhen Sam en Hristo Despeghel konden knap twee sets winnen van een C4. Volgende wedstrijd is tegen de voorlaatste in de stand: Brugge A!


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 – 𝗝đ—ŧđ—ģ𝗴 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗚 đŸ­đŸ¯-đŸŦđŸ¯ ✅
De C-ploeg is dit seizoen dÊ revelatie in 3de Provinciale en nam het zaterdag op tegen koploper Jong Gullegem G. Met 2x D2 en 2x D4 waren de bezoekers op papier in het voordeel tegen 3x D4 en 1x E0 langs onze kant, maar opnieuw bewezen onze spelers hun klasse met een monsterzege! Aurelio Zutterman won al zijn wedstrijden en gaf zelfs geen enkele set uit handen. Op die manier kroonde Aurelio zich terecht tot speler van de maand oktober. Yoshi Ghyoot, Christof Vermeersch en Peter Vanheers wonnen elk drie matchen, waaronder telkens ÊÊn D2. De C-ploeg komt alleen op kop in Derde Provinciale A met vijf zeges uit vijf wedstrijden. Het heeft bovendien nog een match tegoed. De C-ploeg op weg naar de titel? Onze spelers mogen hoe dan ook reeds dromen van een stijgend klassement!


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 đ—Ĩđ—ŧ𝗲𝘀𝗲𝗹𝗮đ—ŋ𝗲 𝗕 𝟭𝟭-đŸŦ𝟱 ✅
Het was een goede avond voor Torhout, want ook de D-ploeg won relatief makkelijk, deze keer met 11-05 van Roeselare B (2x E2 en 2x E6). Arne Huyst (D6) was in topvorm en won alle vier zijn wedstrijden. Jerry Feys (D6) kon drie zeges boeken, Justine Busschaert (E2) en Dukagjin Suhodolli (E4) wonnen elk twee wedstrijden. Van de zes belles gingen er vier naar Torhout, ook op mentaal vlak was Torhout dus de betere. Een knappe zege, proficiat aan de spelers van de D-ploeg!


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 – 𝗜𝗲đ—Ŋ𝗲đ—ŋ-𝗛𝗲𝘂𝘃𝗲𝗹𝗹𝗮đ—ģ𝗱 đŸŦđŸŦ-𝟭𝟲
De E-ploeg moest helaas forfait geven wegens een gebrek aan spelers, maar zal normaal gezien niet in de problemen komen in Vierde Provinciale C.


𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 – 𝗗𝗲 đ—Ēđ—ŧ𝘂𝗱đ—Ŋ𝗮𝗹𝗲𝘁 𝗗 đŸŦđŸŗ-đŸŦđŸĩ
De spannendste match van de avond was misschien wel die van de F-ploeg. Met Renzo Deschout en Nathan Struyve maakten twee jeugdspelers van Torhout hun debuut in Vijfde Provinciale. Zij vergezelden Patrick Ghyoot (E6) en Lukas Pozzolo (NG) tegen De Woudpalet D. Torhout leidde aanvankelijk met 7-5, maar ging helaas nog nipt de boot in. Patrick en Lukas kenden een sterke avond en wonnen elk drie wedstrijden; Lukas verloor zelfs nog hÊÊl nipt een belle. Een prima ervaring was het voor Renzo en Nathan. Renzo wist ÊÊn match te winnen en Nathan kon ÊÊn set binnenhalen. Bedankt voor jullie inzet jongens, mooi gespeeld!


Hierzonder zien we een groepsfoto van de A-, B-, C- en D-ploeg. Later nemen we ongetwijfeld nog eens een foto met alle andere ontbrekende spelers en ploegen. We houden van iedere speler van onze club 😍đŸ”Ĩ