Speeldag 8

Geplaatst op November 26, 2021 door Maarten Kerkhof.

Het verslag van speeldag acht hebben jullie nog van ons tegoed! 👇

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗘𝗲đ—ŋđ—ģ𝗲𝗴𝗲đ—ē 𝗔 𝟭𝟱-đŸŦ𝟭 ✅
Eernegem zakte met drie spelers af naar Torhout en nam het met C4, C6 en D0 op tegen C2 en drie keer C4 langs onze kant. Het werd een vlotte zege voor onze A-ploeg met slechts ÊÊn verliespartij. Ze hebben zich goed herpakt na de nederlaag van vorige week tegen Zandvoorde. Xavier Melis, Jonas Vanheers en Jordy Caes wonnen al hun wedstrijden. Kamil Wojcik won twee matchen, maar verloor nog erg nipt een belle. Torhout A trekt zaterdagavond naar Houthulst, een echte topper dus tegen De Woudpalet B.

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 đ—ĸđ—ŧ𝘀𝘁𝗲đ—ģ𝗱𝗲 𝗕 đŸŦ𝟮-𝟭𝟰
De B-ploeg trad met D0 en drie maal D4 aan tegen Oostende B, dat met C2 en drie maal C4 sterk was opgesteld. EÊn van hen was trouwens Dieter Dewyse (C2), vorig seizoen nog voorzitter van TTC Torhout. Maarten Kerkhof was in sterke doen. Hij won van zijn voormalige voorzitter en van een C4. Daarnaast speelde hij nog twee belles tegen C4’s. Yoshi Ghyoot sloeg bijna een C4 van tafel, maar trok helaas na een belle aan het kortste eind. Christof Vermeersch en Maarten D’Hondt gaven zich ook niet zomaar gewonnen en pakten enkele sets tegen Oostende.

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗙 đŸŦđŸŦ-đŸŦđŸŦ 𝗮đ—ŗ
De C-ploeg was vrij door algemeen forfait van Meulebeke F. Ze nemen het zaterdag op in en tegen Oostenduinkerke D, ongetwijfeld wordt dat een spannende wedstrijd!

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗗 – 𝗩đ—ŋđ—ļ𝗷
Ook de D-ploeg moest niet spelen. Zij nemen het zaterdag op tegen Gullegem I. Veel succes!

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗘 – 𝗧𝗧𝗖 𝗟𝗮𝘂𝘄𝗲 𝗚 đŸŦđŸŗ-đŸŦđŸĩ
Hoewel de E-ploeg maar met drie spelers was, maakten ze het Lauwe G (E2, 2x E4 en E6) erg lastig. Straffer nog: na de twaalfde wedstrijd stond Torhout zelfs 07-05 voor. Ze verloren alsnog nipt, maar het was wel erg knap gevochten van de E-ploeg. Justine Busschaert (E2) won drie wedstrijden en verloor haar laatste wedstrijd nipt na een belle, Dukagjin Suhodolli (E4) en Roel Vermet (E6) wonnen elk twee wedstrijden. Duki won ÊÊn E4, terwijl Roel twee hogere klassementen versloeg!

𝗧𝗧𝗖 𝗧đ—ŧđ—ŋđ—ĩđ—ŧ𝘂𝘁 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 đ— đ—˛đ˜‚đ—šđ—˛đ—¯đ—˛đ—¸đ—˛ 𝗚 𝟭𝟭-đŸŦ𝟱 ✅
De F-ploeg heeft de smaak te pakken! Voor de tweede week op een rij werd stevig gewonnen, deze keer van Meulebeke G (vier keer NG). Een erg knappe prestatie, want de bezoekers stonden hoger opgesteld in het klassement. Patrick Ghyoot en Lukas Pozzolo gaven geen duimbreed toe, zij pakten vier op vier. Kapitein Patrick (📸) verloor geen enkele set, terwijl Lukas deze maand nog ongeslagen is in competitieverband. Renzo Deschout zag zijn harde werk beloond en won mooi drie wedstrijden. Voor Warre Vanslambrouck was het een leuke ervaring: hij maakte zijn debuut voor Torhout en kon ongetwijfeld veel bijleren.