Speeldag 9 seizoen 2022/2023

Geplaatst op November 28, 2022 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 𝗔𝘁𝗮𝗻𝗶𝘀 𝗔 𝟭𝟮-𝟬𝟰 ✅

De A-ploeg nam het zaterdag op tegen Atanis A, dat op een vijfde plek stond in het klassement en met 4 C4’s toch sterk stond opgesteld. Torhout speelde met 2 C2’s en 2 C4’s en de overwinning kwam nooit in gevaar. Jordy Caes en Jonas Vanheers respecteerden de logica en haalden 4/4. Jordy won nu al 11 wedstrijden op een rij, indrukwekkend! Aurelio Zutterman (C4) versloeg mooi 3 C4’s, terwijl Maarten Kerkhof (C4) een off-day kende en slechts 1 C4 kon winnen. Een ruime zege voor de A-ploeg, dat volgende week niet hoeft aan te treden wegens algemeen forfait van Lauwe. Proficiat jongens! 📸

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗔𝘁𝗮𝗻𝗶𝘀 𝗕 𝟬𝟯-𝟭𝟯

Terwijl Atanis A met 4 C4’s aantrad, deed Atanis B dat met 4 C6’s tegen onze B-ploeg. Gemakkelijk voor de administratie, moeilijker voor Torhout B (D0, D2, D4 en NG). Hristo Despeghel (D2), Jack Sam Zhen (D4) en Camille Vanthieghem (NG) haalden knap enkele sets binnen tegen hogere klassementen, terwijl Yoshi Ghyoot als D0 maar liefst 3 C6’s won, wat een prestatie! We zitten duidelijk met enkele jonge talenten in onze club! De B-ploeg neemt het zaterdag op tegen Ieper-Heuvelland A. Succes!

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗔𝘁𝗮𝗻𝗶𝘀 𝗖 𝟬𝟯-𝟭𝟯

Helaas hetzelfde resultaat (en nederlaag) bij de C-ploeg in Derde Provinciale. Het moet gezegd zijn: Atanis kwam zaterdag sterk afgezakt naar Torhout. In de C-ploeg deden ze dat met C6 en 3 D0’s. Torhout speelde met 2x D4 en 2x E0. Peter Vanheers (D4), Arne Huyst (E0) en Justine Busschaert (E0) konden helaas niet stunten tegen de hoge klassementen van Atanis, Christof Vermeersch (D4) deed dat wel én hoe. Christof versloeg maar liefst 2 D0’s en 1 C6. Onze voorzitter is aan een erg sterk seizoen bezig en zal hoogstwaarschijnlijk D2 worden volgend jaar. Proficiat!

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 𝗢𝗼𝘀𝘁𝗸𝗮𝗺𝗽 𝗕 𝟬𝟰-𝟭𝟮

Onze D-ploeg (E4, E6 en 2x NG) stond dan weer voor een moeilijke uitdaging tegen Oostkamp B, een titelkandidaat in Vierde Provinciale B, dat nu met met 2x D6, E0 en NG aantrad. Het niveau lag afgelopen zaterdag enorm hoog, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen. Ondanks de nederlaag opnieuw een goede leerschool voor de spelers van de D-ploeg. Quinten Meganck (E4) zette zijn goede vorm door met winst tegen E0 en NG. Lukas Pozzolo (E6) en Sara Verplancke (NG) haalden het van de NG, terwijl Emiel Taveirne (NG) op zijn tweede competitieavond één set kon winnen. Leuke toevoeging: Sara speelde nog een belle tegen de D6, terwijl Lukas een set won van beide D6’s.

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗘 – 𝗧𝗧𝗖 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗲𝗻𝗲 𝗕 𝟬𝟬-𝟭𝟲

Een duel in 4de Provinciale A dat met 4 NG’s langs onze kant opnieuw moeilijk werd tegen 2x E2, E4 en E6 bij Bredene. Toch was een 00-16 ietwat overdreven, zo werden twee belles nipt verloren. Sterre Adam en Sam Devos speelden allebei een vijfsetter tegen de E2, toch een knappe prestatie! Oleg Ermatchenko en Yury Ezjov deden eveneens hun uiterste best, maar kwamen ook niet tot een overwinning. Niets aan te doen!

𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗙 – 𝗧𝗧𝗖 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗲𝗻𝗲 𝗖 𝟬𝟴-𝟬𝟴

Opnieuw puntengewin voor onze F-ploeg, dat vorige week haar eerste zege van het seizoen beet had. Deze keer werd het een gelijkspel tegen weliswaar 3 man van Bredene C. Onze 4 NG’s verdeelden mooi de buit tegen 2x E6 en 1 NG bij de bezoekers. Renzo Deschout, Axelle Cools, Wannes Dewulf en Floris Degryse haalden het allemaal van de NG, proficiat! Meer zat er eigenlijk niet in, dus een logisch resultaat!