Speeldag 9

Geplaatst op November 30, 2021 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 𝗗𝗲 𝗪𝗼𝘂𝗱𝗽𝗮𝗹𝗲𝘁 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗔 𝟭𝟬-𝟬𝟲
De A-ploeg trok naar Houthulst voor een clash met misschien wel de grootste titelkandidaat van het seizoen in 2de Provinciale B. De thuisploeg had zich sterk opgesteld met C0, C2, C4 en D0. Het geluk zat helaas niet aan onze zijde. Van de 4 belles gingen er 3 naar Houthulst, anders zat er zeker een gelijkspel in. Xavier Melis (C2 📸) was in goede doen en won 3 wedstrijden. Jordy Caes (C4) en Maarten Kerkhof (D0) wonnen elk 1 wedstrijd. Jordy verloor nog een belle van de C2, Maarten een belle van de C0. Kamil Wojcik (C4) kende naar eigen zeggen een offday en kon zich ook niet herpakken tegen de C4, die de laatste match forfait gaf.


𝗧𝗧𝗖 𝗢𝗼𝘀𝘁𝗱𝘂𝗶𝗻𝗸𝗲𝗿𝗸𝗲 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗕 𝟭𝟰-𝟬𝟮
De B-ploeg trok naar de kust voor een confrontatie met Oostduinkerke C. Met 3x D4 en D6 langs onze kant namen ze het op tegen 2x C4, C6 en D0). Onze mannen weerden zich sterk! Yoshi Ghyoot en Gust Swaenepoel stuntten bijzonder knap tegen de D0, terwijl Yoshi ei zo na nog won van de C6 na een belle. Hristo Despeghel baalde als een stekker, want hij verloor 2 vijfsetters. Zeges die hij nochtans had verdiend. Jack Sam Zhen kon helaas ook geen zege boeken, maar het was voor hem ongetwijfeld een goede leerschool. De jonge formatie is duidelijk een ploeg die niet te onderschatten valt.


𝗧𝗧𝗖 𝗢𝗼𝘀𝘁𝗱𝘂𝗶𝗻𝗸𝗲𝗿𝗸𝗲 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗖 𝟬𝟴-𝟬𝟴
Ook de C-ploeg trok naar Oostduinkerke (D0, D2, D4, E0) en daar werd het een nek-aan-nekrace. Met 3x D4 en E0 slaagden we erin een 7-4 achterstand alsnog om te buigen in een 8-8 gelijkspel. Van de 5 belles gingen er 4 naar Oostduinkerke, dus er zat zelfs nog meer in voor onze C-ploeg. Aurelio Zutterman won ei zo na al zijn wedstrijden, maar verloor 1 belle; 3 overwinningen blijft een knappe prestatie. Peter Vanheers en Maarten D’Hondt wonnen 2 matchen, Christof Vermeersch won 1 wedstrijd. Met TTC Torhout willen we Christophe Clauw een hart onder de riem steken en hem een spoedig herstel toewensen. Veel respect voor jouw inzet, Christophe!


𝗧𝗧𝗖 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲𝗺 𝗜 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗗 𝟬𝟬-𝟬𝟬 𝗮𝗳
Gullegem I was verplicht om algemeen forfait te geven. Onze D-ploeg moest dus niet aantreden. Zaterdag treffen ze koploper Zonnebeke, een mooie uitdaging!


𝗧𝗧𝗖 𝗚𝘂𝗹𝗹𝗲𝗴𝗲𝗺 𝗝 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗘 𝟬𝟵-𝟬𝟳
Met E0, 2x E4 en E6 tegen 2x E2, E6 en NG beloofde het een spannende strijd te worden. Helaas voor onze E-ploeg werd voor de derde keer dit seizoen nipt verloren (09-07), iets wat ze eigenlijk niet verdienen. Justine Busschaert en Quinten Meganck konden elk 3 matchen winnen; Justine won zelfs mooi van de E0. Lukas Pozzolo bevestigde zijn goede vorm en sloeg de E6 in 3 sets van tafel. Patrick Ghyoot vloekte na een 15-13 nederlaag in de belle, maar zal komende zaterdag ongetwijfeld revanche nemen.


𝗩𝗿𝗶𝗷 – 𝗧𝗧𝗖 𝗧𝗼𝗿𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗙
De F-ploeg kwam niet in actie, maar mag het zaterdag opnemen tegen Knokke-Heist C. Wij duimen alvast voor een goed resultaat!