Speeldag 15

Geplaatst op February 16, 2022 door Maarten Kerkhof.

𝗧𝗧𝗖 π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„π—½π—Όπ—Όπ—Ώπ˜ 𝗔 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ 𝗔 𝟭𝟬-𝟬𝟲
De A-ploeg stond voor een leuke verplaatsing naar Nieuwpoort, waar het het met C2, 2x C4 en E2 opnam tegen de voorlaatste in de stand. Dat wilde echter niets zeggen, want met 2x C4, C6 en D2 stond Nieuwpoort vrij sterk opgesteld. De confrontatie eindigde helaas in een nipte nederlaag voor Torhout, 10-06 werd het. Jordy Caes (C4) won drie matchen, waaronder twee C4’s. Kamil Wojcik (C4) behaalde twee overwinningen en Xavier Melis (C2) één zege. Het werd vooral uitkijken naar het duel tussen Koen Busschaert (C6) langs Nieuwpoort-zijde en Justine Busschaert (E2) langs Torhout-zijde, ofwel een duel tussen vader en dochter. Het werd een mooi en uiteindelijk spannend duel om te volgen. Justine behaalde knap één set en moest zich in de andere sets slechts nipt gewonnen geven. De A-ploeg staat nog altijd knap vierde in Tweede Provinciale!


𝗧𝗧𝗖 𝗔𝗻𝗱 π—Ÿπ—²π—Άπ—² 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ 𝗕 𝟬𝟳-𝟬𝟡 βœ…
De B-ploeg (C4, 2x D0 en D4) stond voor een quasi onmogelijke klus in het verre Lauwe. TTC And Leie C stond eerste en verloor nog maar één wedstrijd. Toch slaagde onze B-ploeg erin om te stunten, weliswaar met wat geluk. Lauwe moest last-minute met drie man (C2, C4, C6) spelen en stond dus meteen vier punten in het krijt. Van de eerste vier officiële duels werden er meteen drie gewonnen door Torhout, wat leidde tot een 1-7 voorsprong. Comfortabel zou je denken, maar niks was minder waar. Lauwe slaagde erin terug te keren tot 7-7. Gelukkig klaarden Jonas Vanheers (C2) en Maarten Kerkhof (D0) op het einde de klus. Jonas en Maarten wonnen elk twee wedstrijden, respectievelijk C2+C6 en C4+C6. Aurelio Zutterman (D0) stuntte an weer tegen de C2, een erg belangrijke zege. Yoshi Ghyoot (D4) had het wat moeilijker en kon geen wedstrijd winnen. We onthouden de belangrijke zege voor de B-ploeg, dat stilaan mag dromen van het behoud!


𝗧𝗧𝗖 π—žπ˜‚π˜‚π—Ώπ—»π—² 𝗗 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ 𝗖 𝟬𝟭-𝟭𝟱 βœ…
De C-ploeg vliegt echt door Derde Provinciale A dit seizoen. Met tien zeges in twaalf wedstrijden zijn ze echt ongelooflijk knap bezig. Ook Kuurne D moest er deze keer aan geloven, het werd maar liefst 01-15! In de heenmatch speelde Kuurne met onder meer 2 D2’s, dus het was sowieso opletten geblazen. Deze keer stelden ze zich op met D6, E0 en 2x E2. Torhout trad aan met 3x D4 en D6. Maarten D’hondt (πŸ“Έ), Christof Vermeersch en Gust Swaenepoel kenden een perfecte middag met 4 op 4. Peter Vanheers gunde de thuisploeg een eerredder en verloor enkel in een belle van de D6. Een belangrijke match om te volgen was die tussen Houthulst en Gullegem, daar werd het 03-13 in een duel tussen twee titelconcurrenten. Torhout mag dromen van de eindronde en misschien wel meer!


𝗩𝗿𝗢𝗷 𝗕 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ 𝗗
De D-ploeg was vrij, zaterdag komt koploper Wielsbeke over de vloer!


𝗩𝗿𝗢𝗷 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ π—˜
Idem hier. Een vrije speelronde voor de E-ploeg en komend weekend een duel tegen Wielsbeke!

𝗩𝗿𝗢𝗷 𝗖 – 𝗧𝗧𝗖 π—§π—Όπ—Ώπ—΅π—Όπ˜‚π˜ 𝗙
De F-ploeg neemt het na een vrije speelronde zaterdag op tegen Drive Oostende J!