Terugblik op seizoen van de B-ploeg

Geplaatst op May 23, 2024 door Maarten Kerkhof.

💙🖤 Nu het seizoen erop zit, staan we nog eens stil bij de prestaties van alle onze ploegen in de interclub. Vandaag is onze 𝗕-đ—Ŋ𝗹đ—ŧ𝗲𝗴 aan de beurt:

📊 Het sprak voor zich dat na Torhout B na de degradatie slechts ÊÊn jaar in 𝗗𝗲đ—ŋ𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 wilde vertoeven. Het kampioenschap was de enige doelstelling en daar slaagden ze uiteindelijk makkelijk in. De B-ploeg won al haar laatste wedstrijden, tot de laatste speeldag waar forfait werd gegeven. Volgend jaar mogen onze spelers zich bewijzen in Tweede Provinciale, een reeks die in principe op hun lijf geschreven is.

🏓 De 4 spelers die de grootste impact hadden op de titel waren Yoshi Ghyoot (C6), Gust Swaenepoel (C6), Maarten Kerkhof (C6) en Wietse Ghesquiere (D0). Niet alleen de beste, maar misschien ook wel de jongste ploeg van de reeks. Verder vielen Hristo Despeghel (D2) en Sander Vandenabeele (D2) hier minstens 3 keer in. đ—Ŧđ—ŧ𝘀đ—ĩđ—ļ 𝗚đ—ĩ𝘆đ—ŧđ—ŧ𝘁 kroonde zich tot beste speler van de reeks met slechts ÊÊn nederlaag!