Terugblik op seizoen van de D-ploeg

Geplaatst op May 23, 2024 door Maarten Kerkhof.

💙🖤 Nu het seizoen erop zit, staan we nog eens stil bij de prestaties van alle onze ploegen in de interclub. Vandaag is onze 𝗗-𝗽𝗹𝗼𝗲𝗴 aan de beurt:

📊 We wilden dit seizoen graag met de D-ploeg kampioen spelen in 𝗩𝗶𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗼𝘃𝗶𝗻𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲. Op papier waren we favoriet, maar op speeldag 6 werden we meteen met de voetjes op de grond gezet door het jeugdige en sterke Brugge C. In de terugronde pakte de D-ploeg revanche, maar het zou tot de laatste speeldag knokken zijn voor de titel. Het was razend spannend, kijk maar even naar de ranking, maar Torhout kroonde zich gelukkig tot de nieuwe kampioen. De D-ploeg mag volgend seizoen dus in Derde Provinciale aantreden. Proficiat ook aan KTTC Dino Brugge en TTC Knokke-Heist met hun sterk seizoen.

🏓 De vier namen die de grootste rol speelden in de titel van de D-ploeg waren Justine Busschaert (D6), Arne Huyst (E0), Quinten Meganck (E0) en Peter Vanheers (D4). Ook Sander Vandenabeele (D2), Christof Vermeersch (D2) en Sara Verplancke (E6) vielen minstens drie keer in. 𝗔𝗿𝗻𝗲 𝗛𝘂𝘆𝘀𝘁 won trouwens het regelmatigheidscriterium in deze sterke reeks. Proficiat!