Terugblik op seizoen van de E-ploeg

Geplaatst op May 23, 2024 door Maarten Kerkhof.

💙🖤 Nu het seizoen erop zit, staan we nog eens stil bij de prestaties van alle onze ploegen in de interclub. Vandaag is onze 𝗘-đ—Ŋ𝗹đ—ŧ𝗲𝗴 aan de beurt:

📊 Na een lastig seizoen kwam Torhout E dit jaar opnieuw uit in 𝗩đ—ļ𝗲đ—ŋ𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲. Het behoud beloofde – met voornamelijk vier E6’s – moeilijk te worden. Onderaan het klassement was het tot de laatste speeldag zeer spannend. Ondanks een knappe eindspurt (twee zeges en ÊÊn gelijkspel in de laatste zes wedstrijden) eindigde de E-ploeg als tiende. De testwedstrijden om de tiende plek werden winnend afgesloten, maar wellicht degraderen ze toch naar Vijfde Provinciale. Aangezien heel wat van onze spelers gestegen zijn van E6 naar E4, zijn we zeker dat ze sterker zullen terugkeren!

🏓 Er kwamen in totaal 14 verschillende spelers uit in de E-ploeg. Camille Vanthieghem (E6), Patrick Ghyoot (E6), Sara Verplancke (E6), Sterre Adam (E6) en Wiebe Vanclooster (E6) waren met voorsprong de vijf meest opgestelde spelers. Ook spelers als Renzo Deschout (E6), Lukas Pozzolo (E6) en Annelies Vermeersch (E2) speelden hier minstens vier matchdagen mee.