Terugblik op seizoen van de F-ploeg

Geplaatst op May 23, 2024 door Maarten Kerkhof.

💙🖤 Nu het seizoen erop zit, staan we nog eens stil bij de prestaties van al onze ploegen in de interclub. Vandaag is onze 𝗙-đ—Ŋ𝗹đ—ŧ𝗲𝗴 aan de beurt:

📊 Bij de F-ploeg telt het ons niet zozeer om de uitslagen, maar wel om de ontwikkeling en doorstroming van onze jeugdspelers. 𝗩đ—ļ𝗷đ—ŗ𝗱𝗲 đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝘃đ—ļđ—ģ𝗰đ—ļ𝗮𝗹𝗲 is daar een prima reeks voor. Enkele van onze NG’s stegen ÊÊn of twee klassementen, en ook enkele nieuwe jeugdspelers maakten hun debuut in de interclub. Ze wonnen weliswaar ‘slechts’ twee keer, maar verloren verder nog drie keer met 07-09 en vier keer met 06-10. Een bewijs dat er zeker talent aanwezig is bij onze jeugd.

Sam Devos (NG), Warre Vanslambrouck (NG), Axelle Cools (NG), Wannes Dewulf (NG), Lukas Pozzolo (E6), Emiel Blomme (NG), Emiel Taveirne (NG), Kieran Bocquez (NG), Ruben Van Hove (NG) en Floris Degryse (NG) kwamen minstens vier keer in actie voor de F-ploeg. Met 30 zeges op 39 matchen mocht đ—Ļ𝗮đ—ē 𝗗𝗲𝘃đ—ŧ𝘀 zich trouwens de vijfde beste speler van de reeks noemen.